Butik: Imerco Vojens

Kay Bojesen Jubilæumsabe

kr. 900.00

Lille H 18,5 cm

Du kender efterhånden aben med gavtyveblikket og den lyse vom, der har forvandlet børneværelser til urskove og sendt drømme på langfart.

Jubilæumsaben – nyt liv til arv og træ

Kay Bojesens populære abefamilie er blevet en abe rigere. Nu kan du nemlig få den klassiske abe i en Jubilæums-udgave. Jubilæumsaben er skabt med formålet, at bruge materialerne med mere ansvar og omhu. Derfor aben er produceret af resttræ, som ellers var gået til spilde. Du kan kende Jubilæumsaben på 70-års jubilæumslogoet, der er stemplet under abens fod.

Den lille abe vil sprede glæde og liv i både børneværelset, i stuen eller lige præcis der, hvor du vælger at hænge den. Med Kay Bojesens Jubilæumsabe får du en helt unik abe, hvor to ikke er ens, og en ideel mulighed for at udvide din eksisterende abefamilie eller starte din samling.

Dansk designklassiker
Lille fyr med stor personlighed
Perfekt som gave til en særlig anledning

En gave for livet

Aben fra Kay Bojesen bliver en livsvarig ven, der følger dig fra barn til voksen. Aben er skabt i 1951 med visionen om at trædyrene skulle have lov til at være sig selv og have deres egen karakteristiske personlighed. Udtrykket og personligheden vil vokse over tid, da lys og luft vil være med til at påvirke farvenueancen i teaken til en mere ensartet og gyldenbrun tone.

Kay Bojesens figurer er med dig hele livet, om det er til jubilæet, brylluppet, barnedåben eller fødselsdagen. Om de er gået i arv eller om de er en gave, så skaber de minder, som du kan tænke tilbage på.

FSC®-mærket træ

Aben er produceret i mærket træ. Denne mærkning betyder, at der ikke bliver fældet flere træer end skoven kan nå at reproducere, at dyr og planteliv beskyttes, og at menneskerne, der arbejder i skoven, er uddannet, har ordentlige lønforhold og sikkerhedsudstyr.

Produktets værdi: 1194,95 kr.