Butik: Imerco Vojens

Eva Trio Legio Nova Salatskål – 2 dele

kr. 500.00

1,4/2,5 liter

Legio Nova skålene er perfekte til hverdagens serveringer af alt fra pasta, grøntsager, frugt og meget andet. Anvendelsesmulighederne er mange!

To praktiske størrelser til hverdagens middagsretter
Kan stables i hinanden
Tåler hverdagsbrug og maskinopvask

Til hverdagens serveringer

Legio Nova skålene fra Eva Trio danner en elegant ramme om enhver anretning. De er perfekte til servering af salat, grøntsager, frugt eller andet tilbehør. Skålene er skabt til brug i hverdagen, og giver dig mange anvendelsesmuligheder.

Legio Nova fra Eva Trio

Eva Trio Legio Nova er en nyfortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel, der er designet af Ole Palsby. I samarbejde med Det Danske Kokkelandshold er der i designprocessen lagt vægt på at fremhæve den ret, der bliver serveret på servicen. Det er her, at Legio Nova seriens elegante riller, som indrammer maden, er blevet skabt. Med de fine riller som dekoration, står Legio Nova stellet smukt alene, mens kan også mixes med det klassiske Legio stel for et moderne udtryk.

10 års porcelænsgaranti

Legio stellet er helt perfekt til hverdagen, da det er et meget enkelt og klassisk stel. Og så tåler det at blive brugt! Du får hele 10 års porcelænsgaranti på Legio, så knækker dit porcelæn eller glassuren krakelerer, så kan du få det ombyttet inden for 10 år med forudsætning for at brugsvejledningen er fulgt.

Produktets værdi:  949,95 kr.